Contact

Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 171, Târgu Mureș, MS

contact@enesa.ro

+40 741 726 295
experiență și expertiză

Furnizorul tău de sisteme
fotovoltaice, la cheie, la cele mai avantajoase prețuri

ENESA

Enesa o companie specializată în furnizarea de echipamente și soluții complete pentru producția de energie electrică din surse regenerabile. Echipa noastră vine în întâmpinarea nevoilor tale, prin intermediul soluțiilor fotovoltaice personalizate pe care le oferă.

Din 2017, ne ghidăm după sloganul „Împreună facem lumea mai verde, cu fiecare panou instalat” și milităm pentru educarea și informarea clienților cu privire la soluțiile de eficiență energetică pe care le au la îndemână.

9V0A0605
9V0A0586
misiune și viziune

Împreună facem lumea
mai verde, cu fiecare
panou instalat

VIZIUNE

La Enesa, credem cu tărie în dreptul fiecăruia la energie ieftină și sigură, care contribuie nu doar la economii reale la factura de energie, ci și la protejarea mediului înconjurător.

Energia fotovoltaică este un pilon esențial în tranziția către un sistem energetic mai durabil și fiecare sistem instalat este un pas care contribuie la această tranziție. Așadar, este datoria noastră să ne asigurăm că generațiile următoare vor avea parte de un viitor cât mai verde și mai sigur.

Din acest motiv, misiunea noastră, a celor de la Enesa este aceea de a permite tuturor categoriilor de clienți să devină proprii lor furnizori de energie și ambasadori ai protejării mediului, prin oferirea unei game complete de servicii la unul dintre cele mai avantajoase prețuri de pe piață, făcând astfel energia fotovoltaică accesibilă tuturor.

5

ANI
EXPERIENȚĂ
energie curată

Acționăm responsabil în fiecare
demers întreprins

VALORI

Parteneriatul

La Enesa, lucrăm împreună, iar un bun parteneriat și gradul de satisfacție a fiecărui client sunt aspecte deosebit de importante pentru noi. Din acest motiv, suntem receptivi la nevoile clienților și îi întâmpinăm cu cele mai bune soluții, pentru ca, în final, rezultatele fiecărui proiect să fie unele care depășesc așteptările.

Inovare

Pentru a oferi mereu cele mai bune soluții, în pas cu rigorile tehnologiei fotovoltaice, ne asigurăm că suntem mereu la curent cu ultimele noutăți din industrie și că echipamentele pe care le folosim sunt de ultimă generație.

Responsabilitate

Clienții și partenerii noștri sunt cei care ne ghidează în fiecare proces întreprins și suntem pe deplin responsabili de implementarea corectă a fiecărui proiect. Astfel, dovedim responsabilitatea nu doar asupra respectării clauzelor contractuale ci, prin natura activității pe care o desfășurăm, demonstrăm responsabilitate și asupra protejării și conservării mediului și a resurselor.

Proactivitate

Noi suntem cei care conduc schimbarea, iar pentru asta, facem tot ceea ce trebuie și avem grijă să livrăm chiar și peste așteptările clienților, pregătiți mereu să răspundem afirmativ tuturor provocărilor.

0 150
+

CLIENȚI MULȚUMIȚI

0 3
+ MW

INSTALAȚI

0 2
+ GWh

ENERGIE VERDE PRODUSĂ

echipa noastră

Harnici și responsabili

ECHIPA

Ing. Răzvan Făgăraș

CEO

Ing. Bota Marius

Project Manager

Călin Bec

Project Manager

Ing. Vlad Racoțan

Project Manager

Maria Ilieș

Project Manager

Peste 10 instalatori harnici și responsabili care, împreună cu unul dintre inginerii noștri, vor fi prezenți pentru a instala sistemul fotovoltaic adaptat nevoilor tale de consum.

servicii oferite

De ce Enesa?

DE CE

Experiență și expertiză

Pe baza experienței și a expertizei noastre, suntem alături de tine pentru a-ți oferi o gamă completă de servicii la cele mai avantajoase prețuri, care contribuie nu doar la economii lunare la factura de energie, ci și la îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi și la protejarea mediului.

Un singur furnizor – soluții și servicii complete

Investiția într-o centrală fotovoltaică este o mișcare inteligentă pentru toți clienții care doresc să economisească bani acum și în viitor și să devină prietenoase cu mediul înconjurător. Enesa te ajută să îți atingi obiectivele, prin intermediul soluțiilor la cheie oferite.

Instalator autorizat în cadrul programelor AFM Casa Verde Fotovoltaice și Electric Up

Enesa Solar este instalator autorizat în cadrul programelor guvernamentale care stimulează creșterea numărului de prosumatori și suntem deschiși să te ghidăm pe drumul înspre a deveni propriul tău furnizor de energie.

Încredere și siguranță

Cei peste 150 de clienți mulțumiți care au beneficiat de serviciile noastre, recomandă Enesa cu drag!

Experiență și
expertiză

Incredere și
siguranță

Soluții și
servicii complete

proiectele noastre

Rezultatele muncii noastre
vorbesc pentru noi

PROIECTE

PĂREREA
au ales enesa

Testimoniale clienți

LOR