CREDEM IN DREPTUL FIECARUIA LA ENERGIE IEFTINA, SIGURA SI CURATA.

Suntem dedicati educarii si informarii clientilor cu privire la solutiile de eficienta energetica, pentru ca in final ei sa aiba puterea de a lua cea mai buna decizie.

Niciodata nu a fost mai usor sa devi propriul tau furnizor de energie.

NOI SUNTEM AICI PENTRU A TE AJUTA!

Energia electrica a fost motorul evolutiei si progresului uman inca de la primele ei aplicatii in scopul electrificarii iluminatului public. Acum este omniprezenta si indispensabila, fie ca vorbim de energia folosita in procese industriale moderne, sau energia folosita de smartphone-uri, masini electrice, stocare in baterii de acumlatori.

Progresul insa nu s-a oprit aici, astazi fiecare poate sa isi produca propria energie cu impact redus asupra mediului inconjurator prin intermediul panourilor fotovoltaice si a turbinelor eoliene.

De cele mai multe ori, schimbarea este neprevazuta, iar modul în care noi reactionam este singura putere pe care o detinem. Avem puterea de a actiona inainte ca schimbarea sa se produca si sa controlăm efectele ei. Enesa reprezintă exact această putere, de a produce și controla energia pe care o folosesti

CERTIFICARILE NOASTRE ATESTA DORINTA DE A INDEPLINI CELE MAI RIDICATE STANDARDE ALE CLIENTILOR!

ANUNŢ DE FINALIZARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”