Contact

Str. Principală, Nr. 801/C,
Cristești, MS

contact@enesa.ro

+40 741 726 295
servicii complete

Sisteme fotovoltaice
rezidențiale

ENESA

Proiectare, furnizare și instalare de sisteme fotovoltaice rezidențiale la cele mai avantajoase prețuri, începând de la 22.000 RON.

AdobeStock_201159810
AdobeStock_309492941
0 400
+

CLIENȚI MULȚUMIȚI

0 4
+ MW

INSTALAȚI

0 12
+ GWh

ENERGIE VERDE PRODUSĂ

suntem alături de tine

Un singur furnizor —
sisteme fotovoltaice rezidențiale la cheie

ENERGIE

Credem în dreptul fiecăruia la energie ieftină, sigură și curată și suntem alături de tine cu o gamă completă de soluții de energie regenerabilă care te vor ajuta să devii propriul tău furnizor de energie.

Prețuri competitive

Succesul nostru echivalează cu satisfacția clienților pe care îi gestionăm. Astfel că, pe lângă calitatea serviciilor, îți oferim unele dintre cele mai competitive prețuri de pe piață.

Instalator autorizat AFM

Enesa Solar este instalator autorizat AFM în programul Casa Verde Fotovoltaice, cu peste 500 de clienți gestionați din 2019 până în prezent.

Servicii complete

Echipa noastră de experți este alături de tine pentru a te ajuta să alegi soluția adaptată nevoilor tale de consum, oferindu-ți o gamă completă de servicii: documentație, proiectare, instalare, mentenanță și suport pe toată durata de viață a sistemului.

Posibilitatea creditării sistemului fotovoltaic

Cu sprijinul băncilor partenere, îți stăm la dispoziție cu o serie de opțiuni de creditare pentru achiziționarea de sisteme fotovoltaice rezidențiale, pentru a aduce energia soarelui în casa ta!

Kit-uri fotovoltaice complete

Kit fotovoltaic
4 kW monofazat
22500 Ron
TVA inclus

Compus din:
8 panouri monocristaline Trina 510 W
1 invertor monofazat Huawei 5 kW
Smart power meter
Structură de montaj K2 Systems
Conectică, accesorii și instalare
Proiect tehnic prosumator

Kit fotovoltaic
5 kW monofazat
25000 Ron
TVA inclus

Compus din:
10 panouri monocristaline Trina 510 W
1 invertor monofazat Huawei 5 kW
Smart power meter
Structură de montaj K2 Systems
Conectică, accesorii și instalare
Proiect tehnic prosumator

Kit fotovoltaic
6 kW monofazat
28000 Ron
TVA inclus

Compus din:
12 panouri monocristaline Trina 510 W
1 invertor monofazat Huawei 6 kW
Smart power meter
Structură de montaj K2 Systems
Conectică, accesorii și instalare
Proiect tehnic prosumator

Kit fotovoltaic
10 kW trifazat
39500 Ron
TVA inclus

Compus din:
20 panouri monocristaline Trina 510 W
1 invertor trifazat Huawei 10 kW
Smart power meter
Structură de montaj K2 Systems
Conectică, accesorii și instalare
Proiect tehnic prosumator
partener autorizat

Partenerul tău autorizat
în cadrul programului
AFM - Casa Verde
Fotovoltaice 2023

ENESA

Exploatează energia solară pentru a genera economii la factura de energie electrică și pentru a contribui la un viitor cât mai sustenabil. În calitate de instalator autorizat în cadrul programului AFM – Casa Verde Fotovoltaice 2023, Enesa te ajută să obții finanțarea de 20.000 Ron pentru a deveni prosumator!

PĂREREA
au ales enesa

Testimoniale clienți

LOR

Solicită o ofertă
+40 741 726 295

  câteva răspunsuri

  Întrebări frecvente

  FAQ

  1.Cum trebuie să procedez pentru a instala panouri fotovoltaice?

  Primul pas pentru a deveni propriul tău furnizor de energie este să intri în contact cu noi sau cu oricare alt instalator autorizat de panouri de la noi din țară și să soliciți o ofertă de preț. Pentru a primi o ofertă cât mai concludentă este indicat să specifici în solicitare și cantitatea lunară de energie pe care o consumi. Dacă oferta este în concordanță cu bugetul tău, vei semna un contract de furnizare și, în cel mai scurt timp posibil, instalatorul de va prezenta pentru montarea panourilor și a celorlalte accesorii. Durata întregului proces poate varia, în funcție de diferiți factori și se poate extinde pe o perioadă cuprinsă între două și trei luni.

  2.Unde este ideal să amplasez sistemul fotovoltaic?

  Poziționarea ideală a panourilor fotovoltaice este pe acoperiș, cu orientare sudică. În cazul în care spațiul nu vă permite, panourile fotovoltaice pot fi amplasate și la sol, pe o structură specială care deservește acestui scop.

  3.Care este costul unui sistem fotovoltaic rezidențial?

  Prețul soluțiilor fotovoltaice au scăzut în mod constant de-a lungul anilor, lucru care le-a făcut din ce în ce mai accesibile clienților rezidențiali.  Costul total a unui kit fotovoltaic depinde de câți kilowați de energie va genera sistemul ales, astfel, prețul unui sistem fotovoltaic începe la puțin peste 22000 Ron și poate urca la peste 50000 Ron.

  4.Care este durata de amortizare a investiției într-un fotovoltaic?

  De regulă, investiția într-un sistem de panouri fotovoltaice se amortizează într-o perioadă de 6-15 ani. Întrucât costul achiziției unui kWh de la furnizorul de energie este în continuă creștere, energia fotovoltaică va ajunge să fie mai ieftină decât cea achiziționată din rețea. Tocmai din acest motiv, investiția într-o soluție fotovoltaică este justificată. În plus, există programe guvernamentale de finanțare a sistemelor fotovoltaice, precum Casa Verde, prin care puteți beneficia de o finanțare din partea statului de 20000 Ron. În aceste condiții, investiția dumneavoastră este una infimă, durata de amortizare raportată la prețul actual al energiei fiind aproape imediată.

  5.Sunt reale economiile generate de instalarea de panouri fotovoltaice?

  Bineînțeles! Economiile sunt substanțiale, odată ce sistemul fotovoltaic este instalat și funcțional. Acest lucru se datorează faptului că nu veți cheltui atât de mulți bani pentru a cumpăra energie electrică de la compania de utilități și, dacă optați să deveniți prosumator, vă veți bucura de compensarea cantitativă a energiei injectate în rețea.