ENERGIE SIGURA PENTRU ECONOMII GARANTATE

ENERGIE SOLARA FIABILA POTRIVITA CERINTELOR AFACERII DUMNEAVOASTRA

VALOARE ADAUGATA

Costurile cu energia electrica pot sa insumeze o parte semnificativa a costurilor lunare pentru compania dumneavoastra. Energia solara reprezinta o modalitate sigura de a scadea aceste costuri avand in acelasi timp avantajul costurilor foarte reduse de mentenanta.

superior-quality

CALITATE SUPERIOARA

Pe langa garantia de 15 ani a panourilor fotovoltaice noi va oferim o garantia energie produse – daca sistemul nu produce 90% din cat noi garantam va rambursam diferenta pentru costul energiei. Pana la urma calitatea nu ramane la nivel declarativ, este ceea ce noi oferim.

intersection

SOLUTIA INTEGRATA

Noi, sau impreuna cu responsabilul dumneavoastra energetic, ne ocupam de tot procesul de dimensionare si instalarea a sistemului fotovoltaic. In plus va oferim suport 24/7 pe toata durata de viata a sistemului.

ENERGIA PRODUSA DE TINE LA UN COST CONSTANT PENTRU 25 DE ANI!

Solutia integrata apentru afacerea ta in 4 pasi simpli:

AUDIT ENERGETIC

Vom instala echipamente pentru a monitoriza consumul de energie si vom determina cei mai mari consumatori precum si moduri de a imbunatati eficienta energetica a afacerii tale.

PROIECTAREA SOLUTIEI

Pornind de la necesarul tau de energie si analizand potentialul solar din zona unde vom instala sistemul fotovoltaic iti vom prezenta solutia care sa intruneasca cei mai ridicati parametrii de performanta si cost.

FINATARE SI AVIZAREA PROIECTULUI

Noi ne vom ocupa de toata documentatia proiectului, pornind de la avizele necesare de la autoriitaile locale pana la cele necesare pentru furnizorul de utilitati.
Vom cauta cea mai buna oportunitate de a finanta proiectul, fie accesand fonduri europene sau apeland la partenerul nostru de creditare Banca Transilvania.

INSTALARE SI SERVICII POST-INSTALARE

Procesul de instalare este unul rapid si nu va afecta activitatea dumneavoastra curenta prin provocarea de intreruperi de energie.
Avand in vedere ca sistemul fotovoltaic nu necesita mentenanta va bucurati de 25 de ani de costuri reduse la energie.

ENERGIA TA IN FELUL TAU!

Preia controlul asupra costurilor lunare la factura de energie si in acelasi timp transforma lumea inconjuratoare intr-un loc mai bun!