Contact

Str. Principală, Nr. 801/C,
Cristești, MS

contact@enesa.ro

+40 741 726 295
soluția integrată pentru afacerea ta

Centrale și parcuri
fotovoltaice industriale

ENESA

Partenerul tău experimentat în proiectarea, furnizarea și instalarea de sisteme fotovoltaice industriale, adaptate nevoilor de consum ale afacerii tale.

AdobeStock_168287228
AdobeStock_256181364
energie curată

Energia ta, în felul tău,
cu ajutorul nostru

ENERGIE

Preia controlul asupra costurilor lunare la factura de energie și gestionează responsabil resursele, pentru ca afacerea ta să aibă un impact cât mai redus asupra comunității în care îți desfășori activitatea. Iată de ce Enesa este alegerea potrivită:

Audit energetic

Pe baza datelor pe care ni le vei pune la dispoziție și a echipamentelor de monitorizare a consumului, vom determina cei mai mari consumatori ai locației.

Proiectare și implementare

Pe baza informațiilor colectate în urma auditului energetic, vom proiecta, furniza și instala centrala fotovoltaică. Astfel, echipa noastră este alături de tine, oferindu-ți soluții complete la unul dintre cele mai competitive prețuri de pe piață. Procesul de instalare este unul rapid și nu va afecta activitatea curentă a business-ului tău prin provocarea de întreruperi de energie.

Echipamente fiabile

Echipamentele fiabile utilizate oferă clienților noștri garanția că sistemul instalat va funcționa la cele mai înalte standarde de eficiență și producție. Pentru aceasta, utilizăm doar panouri fotovoltaice monocristaline cu putere minimă de 455 Wp, care provin de la producători din top 3 la nivel mondial, respectiv invertoare și accesorii Huawei.

Finanțarea și avizarea proiectului

Echipa noastră se ocupă de toată documentația proiectului, pornind de la avizele necesare de la autoritățile locale, până la cele necesare pentru furnizorul de utilități. În plus, vom caută cea mai bună oportunitate de a finanța proiectul, fie accesând fonduri europene, fie apelând la finanțare bancară.

Servicii de mentenanță

Având în vedere ca sistemul fotovoltaic nu necesita mentenanța periodică, vă bucurați de 25 de ani de costuri reduse la energie. Cu toate acestea, noi suntem alături de tine în toată această perioadă, oferind servicii de mentenanță post-instalare.

Cere o analiză personalizată

Analiză personalizată
+40 741 726 295

  energie solară

  De ce să alegi energia solară pentru afacerea ta?

  AVANTAJE

  Energia solară reduce drastic costurile cu energia electrică

  Centrala fotovoltaică va alimenta economiile la factura de energie chiar din prima zi

  Legea compensării cantitative scade considerabil durata de amortizare a investiției

  Adoptarea energiei verzi va consolida imaginea business-ului tău în comunitate

  Te ajută să progresezi înspre atingerea obiectivelor de sustenabilitate ale companiei tale

  Existența programelor guvernamentale care finanțează proiecte din sfera energiei verzi

  partener autorizat

  Partenerul tău în cadrul programului Electric Up

  ENESA

  Devino propriul tău furnizor de energie și pășește pe drumul sustenabilității prin înrolarea în programul guvernamental Electric Up. Enesa te sprijină în acest demers!

  proiectele noastre

  Rezultatele muncii noastre
  vorbesc pentru noi

  PROIECTE

  PĂREREA
  au ales enesa

  Testimoniale clienți

  LOR