Valorifica energia soarelui in folosul afacerii tale

ENERGIE SOLARA FIABILA SI POTRIVITA CERINTELOR AFACERII DUMNEAVOASTRA

ECONOMISESTI LA FACTURA DE ENERGIE

Costurile cu energia electrica pot fi o parte semnificativa din costurile operationale. Energia solara reprezinta o modalitate sigura si economica de a scadea aceste costuri cu pana la 40% anual.

superior-quality

ECHIPAMENTE PERFORMANTE

Echipamentele folosite de noi provin de la cei mai de incredere producatori la nivel mondial. Astfel clientii nostri beneficiaza de sisteme fotovoltaice cu o durata de viata indelungata si performanta garantata.

intersection

SOLUTIA LA CHEIE

Analizam modul in care consumati energie si proiectam sistemul fotovoltaic optim pentru a atinge obiectivele proiectului. Suportul nostru tehnic va continua pe intreaga durata de viata a sistemului fotovoltaic.

ENERGIA PRODUSA DE TINE LA UN COST CONSTANT PENTRU 25 DE ANI!

Solutia integrata apentru afacerea ta in 4 pasi simpli:

AUDIT ENERGETIC

Vom instala echipamente pentru a monitoriza consumul de energie si vom determina cei mai mari consumatori precum si moduri de a imbunatati eficienta energetica a afacerii tale.

PROIECTAREA SOLUTIEI

Pornind de la necesarul tau de energie si analizand potentialul solar din zona unde vom instala sistemul fotovoltaic iti vom prezenta solutia care sa intruneasca cei mai ridicati parametrii de performanta si cost.

FINATARE SI AVIZAREA PROIECTULUI

Noi ne vom ocupa de toata documentatia proiectului, pornind de la avizele necesare de la autoriitaile locale pana la cele necesare pentru furnizorul de utilitati.
Vom cauta cea mai buna oportunitate de a finanta proiectul, fie accesand fonduri europene sau prin finantare bancara.

INSTALARE SI SERVICII POST-INSTALARE

Procesul de instalare este unul rapid si nu va afecta activitatea dumneavoastra curenta prin provocarea de intreruperi de energie.
Avand in vedere ca sistemul fotovoltaic nu necesita mentenanta va bucurati de 25 de ani de costuri reduse la energie.

ENERGIA TA IN FELUL TAU!

Preia controlul asupra costurilor lunare la factura de energie si in acelasi timp transforma lumea inconjuratoare intr-un loc mai bun!